Amenajari birouri

Cititi si depsre amenajari interioare.

Biroul este locul in care este important sa fiti relaxati sa puteti fi creativi si sa va puteti organiza documentele, oamenii sau banii si sa va puteti primi in mod ospitalier colaboratorii pentru a putea incheia contracte. Ne-am gandit sa va vorbim despre modul in care sa va amenajati biroul in asa fel incat sa va inspire atat pe voi cat si pe cei care urmeaza sa intre in acest spatiu. In primul rand ar trebui sa stiti ca biroul va reprezinta.

Pentru mai multe informatii despre cum se amenajeaza un birou, zone importante in birou si despre un birou feng-shui.

Amenajari birouri

Un perete cu var alb si dulapurile cu sertare sau etajere este o imagine trista si conform cu ultimele studii, este neproductiva. Un prim aspect de care se tine cont in propunerile noastre este domeniul de activitate, numarul de persoane care vor imparti spatiul si cat de inventivi si rigurosi vom fi in decorare.

Amenajarea unui birou depinde de activitatea ce se va desfasura inauntru. De exemplu pentru un birou amenajat intr-o agentie de turism se va aborda o anumita tema spre deosebire de un birou dintr-o firma de transport. La fel si biroul unui manager din domeniul productiei alimentare va fi amenajat in mod diferit comparativ cu un birou al unui contabil.

O prima regula pentru amenajare este functionalitatea. In cazul in care vorim despre un birou vorbim si de spatiul de depozitare, de mobilierul efectiv si de circuitul oamenilor in acest spatiu.

Printre primele detalii de la care este bine sa porniti se numara si planul electric bine pus la punct. Adica sa pozitionati prizele si celelalte echipamente de la inceput pentru a evita lucrul cu mai multe firme si cablurile la vedere.

Amenajarea biroului poate sa creeze o atmosfera deschisa, relaxanta si cooperanta sau una incordata si neprimitoare si sunt si cateva strategii de care sa tineti cont pentru a avea in birou o atmosfera cat mai placuta.

Pentru a avea o atmosfera relaxanta si placuta in spatiul de lucru va propunem ca masa de lucru sa fie amplasata in asa fel incat incaperea sa para mare. Scaunele trebuie sa fie asezate pe colt si sa permita comunicarea oferind si o bariera partiala. Este important ca scaunele sa se pozitioneze cu fata spre usa si sa confere siguranta persoanelor din interior. In cazul in care spatiul ne permite putem sa asezam in partea opusa a biroului si o masa rotunda cu scaune identice pentru ca persoanele prezente la intalniri sa se simta bine. Studiile arata ca managerii care au luat in calcul aceste aspecte si-au imbunatatit relatiile cu angajatii si acestia si-au descris managerii ca fiind destinsi si placuti.

Infinity Division
Str. Calea Floreasca 141-143 Sector 1 Jud. Bucuresti 14456
Telefon: 0765388756 | 0212109740
Mail:office@smartestproiect.ro | office@infinitydivision.ro | office@infinitydivisions.ro

Copyright © 2016 infinity divisions