Cum se amenajaza un birou Feng Shui

Cititi mai multe despre amenajari birou.

Orientarea biroului in incaperea in care se face amenajarea este unul dintre cele mai importante aspecte din amenajare. Pentru ca un birou sa fie amenajat Feng Shui se pune cat mai departe de intrare cu spatele la perete sau in diagonala.

Biroul nu trebuie amplasat cu spatele la fereastra sau la usa pentru ca va face vulnerabili si va da un senstiment de angoasa. Va trebui sa vedeti cine intra.

Nu amplasati biroul foarte aproape de usa pentru a nu fi distras. Evitati sa puneti biroul cu fata la perete . acest lcuru va va ajuta sa lucrati mai bine si sa va concentrati mai mut.

Spatiul din fata ar trebui sa fie cat mai degajat. Atunci cand omaprtiti spatiul cu o alta persoana evitati sa stai fata in fata sau spate in spate. Cele doua pozitii genereaza conflicte. Daca nu se poate evita acest lucru atunci puteti sa delimitati spatiile cu panouri din sticla sablata.

Daca munciti intr-un biruou deschis atunci sunt foarte importanti peretii despartitori deaorece intr-un spatiu deschis energia se evapora. Incercati sa delimitati spatiul existent intre colegi.

Fiecare obiect aflat pe birou va influenteaza. Atunci cand sunteti inconjurat de imagini si de obiecte care va inspira veti avea un mediu favorabil pentru a va indeplini obiectivele.

Puneti fotografii, imagini si slogane care sa va simbolizeze telurile. Alegeti mobila sar si accesoriile care va inspira prosperitate, succes si abundenta.

Este bine ca un calculator sa stea in partea dreapta a biroului si in stanga e bine sa aveti o veioza. In spatele biroului se agata un tablou cu un peisaj de munte dar fara varfuri ascutite si in fata se poate pune unul acvatic deoarece apa semnifica prosperitate si bogatie. Pentru ca locul sa fie dinamic asezati lucrurile potrivite in locul potrivit.

Culorile din birou ar trebuie sa fie calme si deschise. Se recomanda culori precum bej, nisipiu, gri sai galben deschis. Acestea sunt singurele culori utilizate in amenajari interioare din spatiile de lucru.