Usi glisante din sticla

Cititi mai multe despre usi glisante de sticla.

Usile glisante se numara printre cele mai ingenioase obiecte pentru design interior. Daca alegeti usi glisante in locul celor obisnuite, sunt cateva avantaje care va vor convinge pe deplin.

Dressingurile care au usi glisante sunt foarte practice si moderne.

Usi glisante din sticla>/a>

Usile glisante au o sfera larga de utilizare si pot sa fie amplasate atat pentru trecerea dintr-o incapere in alta dar si la granita cu exteriorul si pot sa inlocuiasca o parte dintr-un perete.

Usile glisante au si un sistem de functionare foarte practic si usor comparativ cu usile clasice, si usile glisante pot sa fie accesate mai usor si mai repede.

Usile glisante maresc eleganta pentru sufrageriile si bucatariile in care sunt puse.

Usile glisante sunt functionale si sunt diferite fiind disponibile intr-o gama larga de modele toate functionale si foarte usor de incadrat indiferent de designul interior.

Usile glisante sunt bune pentru orice stil de amenajare.

Usile glisante se folosesc si ca usi pentru camere sau ca pereti despartitori, ceea ce semnifica faptul ca au o functionalitate dubla.

Usile glisante pot fi confectionate din sticla, lemn, panouri PVC sau din aluminiu.

In cadrul magazinului nostru veti gasi un numar mare de usi glisante de o calitate foarte buna si care sunt facute dintr-o mare gama de materiale si se gasesc in mai multe modele. Gama de sisteme de usi glisante se va adapta tendinetelor actuale in ceea ce priveste cromatica si designul, si va vor oferi posibilitatea de a va bucura de un design original, functional, complet si elegant.

In trecut chiar si usile de la sufragerie erau duble nu doar cele de la intrare. Astazi tot mai multe persoane care construiesc case prefera livingurile cu deschidere ampla spre hol si usile obisnuite mananca spatiu cand sunt deschise de aceea se si renunta la ele. Daca vreti sa va inlocuiti si usa dormitorului cu o usa culisanta va sugeram sa alegeti una din sticla sablata si astfel veti avea discretia necesara.

In livingurile mari impartite pe zone de interes, usile glisante de sticla pot sa aiba un rol de paravan si sa fie separate discret.

Infinity Division
Str. Calea Floreasca 141-143 Sector 1 Jud. Bucuresti 14456
Telefon: 0765388756 | 0212109740
Mail:office@smartestproiect.ro | office@infinitydivision.ro | office@infinitydivisions.ro

Copyright © 2016 infinity divisions