Infinity Panoramic

Infinity Panoramic este conceput pentru a crea o separare complet transparent intre spatii, dar pastrand inca specificatiile maxime pentru izolarea fonica. Infinity Panoramic este un sistem de profile non - vertical , care nu are rosturi vizibile , altele decat sticla pe sticla . Profilul permite imbinari pentru diferite unghiuri si ofera solutii pentru usi cu inaltime complete si module tehnice care pot fi personalizate conform specificatiilor fiecarui proiect.

Infinity Panoramic este un sistem de aluminiu cu sticla dubla de 10 mm cu o latime de 100 mm si o inaltime de 42 mm, care permite reglarea pe inaltimie cu 12mm atat la nivelul tavanului cat si al pardoselii.

Modulele tehnice ale sistemului Infinity Panoramic pot fi realizate din panouri laminate, lemn natur, panouri acoperite cu material textil, sticla colorata sau transparenta.

Usile Infinity Panoramic pot fi custmizate pe toata inaltimea sistemului si pot raspunde tuturor cerintelor personalizate fiecarui proiect.

Unind designul, tehnologie si posibilitatea de a crea combinatii interesante , Infinity Panoramic ofera solutii multiple in spatiile in care izolarea fonica cat si transparenta sunt o necesitate .

Folosind panouri din lemn masiv sau panouri laminate, panouri acustice, de tabla perforata sau textile spatiul va primi detaliile ce il vor face unic.

Details