Perete de sticla

Cititi mai multe despre amenajari birouri.

Ati ajuns la renovare si doriti o compartimentare mai eficienta? Atunci va recomandam sa apelati la pereti din sticla si va prezentam ce inseamna sticla securizata pentru a va putea decide daca va sunt utili peretii de sticla.

Sticla este un material folosit inca din cele mai vechi timpuri dar odata cu trecerea timpului folosirea sticlei a ajuns in toate domeniile de activitate. Scopul nostru este acela de a schimba perceptia oamenilor in ceea ce priveste utilizarea sticlei in amenajari. Avem tot arsenalul necesar pentru a oferi orice necesitate indiferent de exigentele pe care le au clientii sau ce standarde si-au setat.

Perete de sticla

Multi oamenii se intreaba ce sa aleaga: pereti din sticla sau din sticla securizata. Sticla este un material fragil care se poate sparge usor si daca ati decis sa ne deveniti clienti ar trebui sa stiti ca indiferent ce tip de sticla alegeti aceasta va fi fabricata incat sa se preteze pentru zone cu circulatie intensa. Daca doriti sa incorporati sticla ca si element de design ar trebui sa stiti ca daca aveti copii sticla securizata va fi cea mai recomandata pentru ca in cazul in care se sparge cioburile care rezulta se vor prezenta sub forma de particule cu colturile rotunjite.

Paravanele de sticla sunt de foarte mare ajutor atunci cand doriti intimitate in birouri open space. Va recomandam aceasta solutie chiar si atunci cand vorbim despre amenajare baie.

Eleganta dar si meticulozitatea cu care acestea sunt realizate de catre echipa noastra sunt exact elementele care conving ca fiecare dintre paravanele de sticla se fac in asa fel incat sa fie de calitate.

Atunci cand vorbim despre birouri in care se desfasoara activitatea unei firme va recomandam sa apelati la pereti despartitori din sticla. Acestia vor oferi intimitate dar vor deveni si un element de eleganta si de bun gust care in mod cert vor infrumuseta spatiul pentru angajati.