Partitii si pereti din sticla

Cititi mai multe despre perete din sticla.

Comparativ cu alte variante de partitionare a spatiului compartimentarile din sticla confera interioarelor o nota moderna si permit mentinerea unei lumini naturale in incapere.

Din sticla pot sa fie realizate interiorare unice adaptate in functie de caracteristicile fiecarui caz in parte si avand avantajul reducerii termenelor de executie comparativ cu variantele clasice de compartimentare.

Partitii si pereti din sticla

Partitiile din sticla sunt facute din sticla securizata in functie de desinatie. Tipul de sticla poate varia in functie de cerintele beneficiarilor sau de particularitatile fiecarui proiect. Sticla poate sa fie clara, mata sau colorata in masa, opaca sau sablata partial sau cu folie decorativa aplicata.

Avand un spectru larg de tipuri si modele elementele de feronerie pentru realizarea ansamblurilor din sticla permit realizarea oricarei variante de design. Sticla poate sa fie fixata pe o gama larga de aranjamente: cu panouri fixe, cu usi duble sau simple intercalate in pereti.

Peretii mobili alcatuiti din mai multe panouri pot sa se plieze in lateral pe unul sau pe ambii pereti. Sunt cele mai bune alegeri atunci cand spatiul nu permite montarea usilor care au deschidere normala si se pot plia sau parca oriunde pentru a fi eliberat intreg spatiul in caz ca este nevoie. Sunt ideali in locuinte ca si pereti despartitori intre camere si ca solutie de inchidere pentru balcoane, dar si in spatii comerciale. Partitiile mobile din sticla sunt utilizate in centre comerciale, birouri si cladiri, in mall-uri si permit transformarea magazinelor sau altor zone in spatii deschise, fara bariere. Peretii mobili sunt o solutie perfecta pentru deschideri de anvergura si panourile se aliniaza perfect cu fatada atunci cand sunt inchise iar cand sunt deschise se sitvuiesc lateral intr-o nisa de parcare.

Pot sa fie si usi din sticla incluse sau doar foi care gliseaza. La executia lor se utilizeaza panouri din sticla securizata montate pe o cale de rulare fixata pe tavan cu role speciale care permit deplasarea cu usurinta si fara zgomt a panourilor. Foile din sticla se muta manual si apoi se fixeaza pe pozitie.