Panou sticla dus

Cititi mai multe despre pereti si panouri din sticla.

Indiferent ca vorbim despre revitalizare dimineata sau despre racorirea dupa o zi de munca sau de relaxarea inainte de a merge la culcare functionalitatea cabinei de dus trebuie sa fie subordonata cerintelor in asa fel incat sa va simtiti bine in orice moment din zi in care folositi cabina de dus.

In afara de caracterul practic al cabinelor de dus trebuie sa puneti un mare accent pe design si sa intergati aceste cabine in arhitectura baii.

Panou sticla dus

Pentru mai multe informatii accesati paginile avantaje panouri din sticla, avantaje sticla securizata si ce este sticla securizata.

Cabinele de dus realizate la comanda cu ajutorul panourilor de sticla sunt o varietate moderna de amenajare a unei bai. Daca se utilizeaza o cabina de dus din sticla puteti sa particularizati baia in functie de preferintele personale si sa eliminati dimensiunile impuse sau aspectul comun.

Cea mai simpla metoda prin care se poate delimita o cabina de dus este utilizand panourile de sticla.

Panourile fixe sunt una dintre cele mai banale solutii pentru a delimita o incinta a unei cabine de dus. Conceputa din sticla si avand o feronerie potrivita aceasta poate sa ofere baii un design modern. Avantajele unui panou fix din sticla tin de faptul ca se poate face pe orice dimensiune si se monteaza rapid si usor direct pe podeaua baii. Sticla confera un aspect foarte elegant si daca este tratata cu solutie anticalcar se poate intetine usor.

Dezavantajul apare in momentul in care se pune direct pe podeaua din baie pentru ca va fi nevoie de lucrari de hidroizolatii aditionale si de o rigola pentru ca apa sa se poata scurge.

Inastalarea unor panouri din sticla se face simplu prin montarea in spatiul dorit pe niste profile speciale. Profilele ar trebui sa fie din aluminiu sau din inox pentru a se evita oxidarea.

In mod sigur v-ati confruntat pana acum cu problema stropilor de apa care s-au imprastiat prin toata baia dupa dus. Pentru a rezolva aceasta problema puteti sa luati in calcul montarea paravanelor de sticla pe marginea cazii. Un paravan de sticla ales bine poate sa aiba un impact substantial asupra unui design pentru baie si alegerea accesoriilor potrivite va fi un plus pentru a realiza aceste constructii.