Compartimentarile de sticla – solutii moderne

Cititi mai multe despre compartimentari cu sticla.

Cel mai des utilizat sistem de compartimentare existent in Europa. Succesul sau se datoreaza faptului ca este simplu si se adapteaza la unele dintre cele mai variate cerinte ale clientilor indiferent de bugetul alocat si indiferent de tipul de cladire.

Se pot face compartimentari cu sticla, stcla fiind produse excelente din domeniu, personalizate si elegante. Din punct de vedere estetic nu exista limitari si lasa loc oricaroro preferinte individuale de design. Sticla se poate personaliza si profilele colorate vor arata in functie de preferintele pe care le aveti. Aceeasi libertate de alegere o va oferi si gama noastra de elemente pentru compartimentari din sticla.

Peretii din sticla asigura un grad mare de protectie fonica. Compartimentarile din sticla sunt foarte eficiente din punct de vedere al costurilor pentru ca nu este nevoie de modificari structurale si de aceea se pot mentine costuri reduse in raport cu tehnoogia de inalta calitate pe care o asiguram.

Costurile sunt reduse si se economiseste energie prin transparenta panourilor utilizate.

In spatii de lucru anhajatii vor avea un mediu sanatos. Pe timpul zilei veti putea renunta complet la energia electrica din birouri si veti face o economie substantiala de care puteti sa va bucurati din plin. In cazul in care doriti sa aveti un spatiu modern pentru birouri sau doriti sa dati o nota de rafinament si de profesionalism spatiului de lucru actual al companiei, peretii despartitori, compartimentarile din sticla si usile reprezinta o solutie ideala si o recompensa binevenita datoria acestei tehnologii foarte moderne si eco.

Care sunt motivele pentru care sticla este aleasa din ce in ce mai mult pentru compartimentare. Raspunsul este simplu: se economiseste energie, se asigura nevoia de apropiere, de luminozitate, de spatiu, dorinta de libertate si lipsa barierelor sunt unele dintre motivele pentru care nu putem alege sticla drept material pentru compartimentari si pereti pentru spatiile de birouri.