Compartimentare cu sticla

Cititi mai multe despre compartimentare din sticla pentru birouri.

Nu este de mirare ca in ultima vreme compartimentarile din sticla sunt tot mai des utilizate in spatiile comerciale si mai ales in spatiile de birouri. Avantajele oferite de aceste amenajari sunt cu mult superioare comparativ cu cele traditionale care se efectueaza cu pereti din rigips sau de lemn si mdf.

Daca va ganditi sa compartimentati un spatiu deschis mai jos gasiti avantajele partitiilor de sticla de care ar trebuie sa tineti cont atunci cand luati decizii.

Compartimentare cu sticla

pentru mai multe informatii accesati si paginile avanataje compartimentare cu sticla, compartimentare birouri si compartimentarile din sticla sunt solutii moderne.

Usile si peretii din sticla ofera posibilitatea de a maximiza in mod eficient spatiul mentinand si transparenta necesara si oferind in acelasi timp intimitate atunci cand este nevoie.

A avea birouri in spatii deschise implica o serie de avantaje printre care putem enumera cresterea interactiunilor dintre angajati si reducerea numarului de sedinte. Un astfel de spatiu poate sa devina galagios. Compartimentarile din sticla pot sa vina in contacararea acestei deficiente prin protectia fonica si termica pe care o are geamul duplex sau sticla securizata.

Maximizarea eficientei spatiului nu se aplica doar la spatiile de birouri. Restaurantele pot sa beneficieze de partitiile din sticla prin realizarea unui spatiu pentru evenimente particulare. Chiar si in cabinetele medicale se pot face compartimentari cu sticla prin amenajarea unei sali de asteptare practice si moderne.

Un spatiu de birouri care are foarte ulte geamuri si usi si pereti din sticla este mai luminos decat spatiile traditionale unde predomina caramida si usile din mdf sau lemn. Amenajarile din sticla permit patrunderea luminii naturale in spatii in care trebuie folosita in mare masura lumina artificiala. In afara de beneficiile legate de costurile cu electricitatea pe termen lung studiile arata ca expunerea angajatorilor la multa lumina naturala implica o serie de avantaje ce tin de sanatatea si productivitatea lor.

Un studiu arata ca o mare parte din angajati sunt nemultumiti de cantitatea de lumina naturala de care dispun la locul de munca. Tinand cont de faptul ca un angajat fericit si sanatos este mai productiv expunerea la lumina naturala afecteaza si productivitatea angajatilor.