Avantaje compartimentare cu sticla

Cititi mai multe despe compartimentarea cu sticla.

Birourile intunecoase si izolate complet de restul spatiului sunt de domeniul trecutului. Azi in mare voga sunt birourile care adopta stiluri futuriste, simple dar elegante. Cum transformati sediul companiei in zone ultra moderne? Prin compartimentari cu pereti din sticla. In acest mod nu doar ca punctati la capitolul amenajari inspirate ci va si bucurati de un numar mare de avantaje printre care si utilizarea completa a luminilor naturale. In plus, daca adoptati o amenajare transparenta puteti sa monitorizati si sa supravegheati activitatea angajatilor pe car ii aveti.

In cazul in care ati decis sa schimbati radical aspectul desiilor de birouri prin compartimentari cu pereti de sticla se apeleaza la o firma gata sa va ofere nu doar solutii personaizate ci si tarife adaptate pentru exigentele pe care le aveti. Puteti alefe compartimentari pentru birouri cu pereti din sticla transparenta, cu model sau pereti inscriptionati cu reclame, logo-uri, sigle, embleme etc. otice alegere faceti va ganarantm ca veti obtine un rezultat spectaculos.

Sticla da nastere unor decoruri unice un un aer aparte. Fiti in pas cu tendintele in amenajari interioare si apelati la noi pentru compartimentarea birourilor cu pereti sticla. Veti fi uimiti de rezultate.

Arhitectii sau designerii pentru interioare au decis: in acest sezon se poarta sticla securizata. Desi la prima vedere poate sa apra un material fragil, sticla securizata rezista chiar si la cele mai puternice lovituri. In plus, daca se sparhe se fragmenteaza in bucati mici care nu au muchiile taioase si elimina riscul de ranire. Sticla securizata isi pastreaza un aspect ca nou o perioada lunga de timp si este rezistenta la zgarieturi si la tensiuni termice. Pe langa toate acestea sticla securizata este unica si prin aspectul estetic pe care il da interioarelor. Compartimentarile interioare pentru birouri cu pereti din sticla ofera atat functionalitate cat si aspect estetic foarte bun.